story
assalammualaikum
about bias stuff link home skins twitter tumblr follow blogskins
YA ALLLAH , RNDU NYE KWAN2 KU :)
Wednesday, February 29, 2012 | 12:56 PM | 0 comments


i really2 love batch 94 , teman adalah sgalanye bgi aku , hdup aku ta kan bhagia tnpa mreka semua,
OH TEMAN,OH TEMAN , DI SINI KITA JALINKAN , KENANGN2 DI ZAMAN PERSEKOLAHAN,bersaama2 kita tempuhi dugaan , demi mncpai mnara impian , DI ASRAMA INI , TMPT UNTUKKU BRDIKARI,TEMPAT UNTUK MNCRI ILMU :)korang2 , ingat ta lgu nieyh ?
to my hostel members , kte pnah nyanyi lgu ni sme2 kan , time ad nasyid kat suwau , mcm2 lgu kamie bntai , jnji nasyid lahh kan , huu :) rndu na lepak kat ostel cme2 , rndu na dgr sore kowang , sore teacher , sore keriuhan hostel , kawan2 , aku sgt2 merindui suasana di asrama , aku sunyi kat rumah , tp tidak ble kat hostel , tp itu semua dlu , skrang semua da uat haluan msing2 kan , ntah igt kat ktaowng ntah tak ,gado mcm mne un kter , batch 94 tetap bersama , ble time g surau , g surau lmbat sme , termasuk exco2 skali ha g lmbt , kalo gempak un , gempak sme2,kalo sporting un , sportin sme , rndu na uat snamrobik dekat dtaran kn ,rndu na uat xi shua2 sme2 , huaa!!! y plng rndu ah , na uat ker jhat sme2 , hahaha :) bwak fon , ta g prep ,n , uh ha , potong wayar siren ostel , hahaha :) mcm2 lahh , dlu sume aktiviti kter uat bersama , tp skang nie sume cndri2 an .igt lagi , time da bes skola , kter sesame stay hostel sbb exam , mcm2 lahh kamie uat , haa tgok nieyh gmbr dbwah nieyh :)
  bler ta ada kjer kat hostel , cengini ah jdnyerr :)
bff forever :) miss themm ,
ha , nilahh anak murid teacher chua kat hostel ,cnegini rupanyer :)
rndu kolam cntik , adeeh , tpu je , cntik siket je :)
ni at dlam surau , tgok , smpat posing auw , khatm quran :)
na smnyng smpat snap2 pic , pdahal ustaz tgah mmbebel kat dpan uh ,haha :)

::sesegar hijau daunan , begitulah kita diibaratkan ,TIADA SIAPA YG BISA MEMISAHKAN KITA ,
ANTARA FORM5 SEMUA, ingat lgu niekn ::.

walau jauh mne un kita mlangkah , jauh mne un kita pergi,pershabatan tetap terjalin,
terima kasih YA ALLAH!kerna telah mmpetemukan ku dgn teman2 yg sudah mmbuat hidup aku
bermakna di zamn prsekolahn , truelly , AKU SYG KOWANG SUME :)